Una trobada a l’ascensor


Una trobada a l’ascensor

Acabem de votar l’enèsima proposició del PP proposant la il•legalització d’ANV. M’adreço a l’ascensor per pujar a la reunió, i acabo coincidint amb la diputada d’ERC Georgina Oliva. Pugen amb nosaltres dos diputats del PP. I un d’ells s’adreça a mi i em diu “Si mi padre se enterará que me subo enh un ascensor con un comunista i no lo he matado…”. La diputada d’ERC i jo mateix no sortim del nostre estupor. M’he quedat sense paraules davant d’un comentari insuperable, descarada, capaç, en l’ús de la paraula de gairebé tot. Els diputats del PP arriben a la seva planta i baixen. Aquesta és part de la dreta que tenim.

One response to “Una trobada a l’ascensor

  1. Por favor, nombres y apellidos de bárbaro personaje que tan execrables y amenazadoras bromas gasta. Y que tenga la justa oportunidad de defenderse de tal acusación.

    Sin Nombre y apellidos, esta anécdota sólo parece un intento de descalificar a todo un partido. ¿Es que Vd. no ve la incongruencia de negarse a votar por la ilegalización de un partido que da soporte a los terrorista y en cambio sí le gustaría ilegalizar-execrar a otro con un comentario generalizador como “Aquesta és part de la dreta que tenim” basado en una inaceptable y condenable broma de una (1) persona, de la cuya veracidad justamente podemos tener todas las dudas mientras no de su nombre y apellidos?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s