Comença la campanya

Avui comencem la campanya. I tot i que la precampanya s’ha fet llarga, haig de reconeixer que de moment m’ho estic passant bé. Hem visitat una dessalinitzadora, hem anat a Vic en tren destinant el mateix temps que trigaven a l’any 1937, hem tornat a veure’ns amb la gent de l’Alstom. I en un escenari que tothom mira cap a la dreta i es posa a fer propostes de dretes (des del xec nadó a la voluntat transversal de fer una quarta pista al Prat) nosaltres ens hem dedicat a explicar allò que falta; propostes que facin que l’economia estigui al servei de la gent, que l’ecologia sigui una oportunitat, on poguem avançar en drets, i on el catalanisme d’esquerres estigui més present que mai.

Rebel·larse és existir. Això és el que us proposo per aquesta campanya. Davant de l’home que atia totes les pors, i el senyor del talonari, que ens diu, compte, que ve l’altre, el que ens cal és la rebel·lia de l’exigència, no caure en la resignació i recuperar els somnis de la gent d’esquerres. Fer que el 10 de març aquests somnis siguin possibles.

9 responses to “Comença la campanya

  1. Aupa Joan, como decimos en Euskadi, aunque a veces se tenga la sensación de llanero solitario merece la pena seguir luchando y los resultados de progreso que habeis conseguido esta legislatura y tu trabajo en el Congreso lo demuestran. Animo, a parar a la derecha oficial y a marcar a la izquierda que demasiadas veces piensa como derecha. Agur bero batZarauztarra

  2. Benvolgut company: D’acord amb els teus arguments, també crec en el mèrit de rebel.larse i de resistir. Sincerament, penso que ICV-EUiA està fent molt bona campanya i tant de bo s’incrementi la representació al parlament de l’Estat. Et demanaria, a més, que concretessis la teva opinió sobre la petició concreta en torn a la ILP FM-SFC que s’exposa en el meu bloc:http://angelsmcastells.nireblog.comUna abraçada.

  3. Joan,Molta sort en aquesta campanya. Votaré ICV per primer cop en vint anys, i molt a gust, ja que em convenç el missatge de Sunyé i el teu. Els catalans i les catalanes haurien de votar en clau catalana, el més semblant a un espanyol de dreta és un espanyol d’esquerra. Zapatero ha estat un mentider, i els altres representen la caverna. Necessitem una mica d’aire fresc davant de tanta escalfor espanyolista, de Bonos i Zaplanes.Molta sort des de l’Ebre,emigdi

  4. Hola Joan.Salutacions des de Girona. Nosaltres vam començar la campanya fent la penjada de cartells davant de la delegació d’Hisenda com a rebuig de les polítiques fiscals del PSOE i com a reivindicació d’una fiscalitat més social.Salutacions i força!!

  5. Hola Joan, ahir vaig obrir la meva bústia i vaig veure amb tristesa com ICV també envia publicitat electoral a les cases. Quant paper s’esmerça, en aquesta publicitat que en la majoria dels casos va directament a la paperera? Això és ecologisme? Si seria fins i tot un cop d’efecte ben maco dir que sou l’únic partit que no n’envia.Per cert, com és que apliqueu mesures de dubtós resultat, com els 80 km/h (molts cotxes van en quarta i contaminen més), i no us poseu les piles d’una vegada amb el tema de les bosses de plàstic als supermercats?

  6. Les coses van bé en la campanya, omplim els actes, i la gent està animada. L’Àngels em proposa donar suport a la ILP sobre fibromiàlgia i les malalties de fàtiga crònica. Crec que és un bon exemple de treball, que no només cal donar suport, sinó encoratjar. Respecte a l’Emigdi, li agraeixo les aportacions de tots aquests dies. Ens cal molta gent com ell, a Catalunya i a l’Ebre. I estic d’acord, en Sunyé és un candidat fantàstic. Respecte a les valoracions d’en Xavier, li haig de dir que hem fet tot per reduir paper. De fet, només un 1% de la campanya és amb paper (els programes estan en CD). Però no enviar a les cases la papereta seria potser un pel suicida. Amb tot, vam proposar a la resta de candidatures que ho envièssim en un sobre, tots junts, i no van voler. Respecte al 80 Km/h, avyui és una propost que funciona a totes les connurbacions d’Europa on hi ha contaminació. I és efectiva per reduir la sinistralitat i per reduir la contaminació. respecte a les boses de plàstic ja ho hem proposat aquesta legislatura, amb una reforma de la LERE. Amb més força al Congrés segur que fem que la resta tinguin la sensibilitat ambiental que fins ara ha mancat. Joan Herrerap.d. Per cert, Maxi, bona idea això d’enganxar el primer cartell davant de la delegació d’Hisenda.

  7. Joan Herrera i resta de companys/companyes, des de fa tres legislatures que no vaig a votar per desencís. Aquesta propera, si votaré, hi hi faré per les vostres sigles. Vaig ser militant del PSUC. El primer miting al que vai asistir (Palau d’esports de Barcelona), poguè escoltar i veure a la companya Eulalia Vintrò. Pot ser que sigui un nostalgic,estic segur que no és un defecta greu.Anims! que tingueu sort. La campanya la trobo adient.

  8. Bona tarda JoanHe llegit al teu bloc del 3cat24 que des d’ICV es promourà que les pensions arribin als 1.000 euros. Estic d’acord amb la proposta, el problema de la gent gran és molt greu però al costat de la gent gran està sorgint cada vegada amb més força una important capa social que som els joves, que no tenim possibilitats avui en dia de sortir d’un cercle viciós que no ens fa altre cosa que portar-nos cap a l’absoluta pobresa. M’explicaré.Els polítics dels estudiants mai us enrecordeu, més quan arriba el moment de demanar-vos el nostre vot i apel·lar-nos a que no ens quedem a casa el dia de les eleccions. Però resulta que som nosaltres, els joves estudiants, que aixecarem el país en un futur no tan llunyà, resulta que som nosaltres els que estem des de la universitat promovent la recerca i la investigació en aquest país (pilar bàsic pel desenvolupament econòmic), i que ho estem fent en condicions d’absoluta precarietat, per cert. Quina postura teniu des de ICV de tot plegat?Veuríeu bé universalitzar per a tots els estudiants unes ajudes econòmiques, a mode, si vols, d’una renta bàsica, pel simple fet de ser estudiant. Perquè els que ens dediquem a estudiar, de debò, i ho fem a jornada completa ens és impossible poder treballar per tal de guanyar un sou que ens permeti poder viure dignament i amb una mínima independència de les nostres famílies. Aquesta situació ens crea als estudiants una insatisfacció enorme i ens fa veure que els polítics passen de nosaltres olímpicament, quan d’aquí a uns anys haurem de ser nosaltres els qui solucionarem els problemes del país.No creus que ens mereixem rebre un tracte digne per part dels governants?Gràcies per l’atenció prestada. Espero amb moltes ganes una resposta. Per mi aquest és un gran problema que de moment cap polític està resolent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s