Sobre la llei d’economia sostenible

El Govern va presentar ahir la llei d’economia sostenible com si aquesta llei hagués de canviar el patró de creixement. Encara que no hi hagi coherència amb les polítiques que es fan ni, ni recursos suficients, ni l’ambició que necessita el moment.

Però sobre tot és una llei amb trampes. En estalvi i eficiència la reducció del 20% de la demanda d’energia primària és “sobre l’escenari tendencial en absència de polítiques actives d’estalvi i eficiència energètica”. És a dir, res a veure amb l’estalvi real.

I en matèria nuclear, el Govern ha decidit a en Marx, a en Groucho Marx. Tinc uns principis, però si no li agraden ens canvio per uns altres. El text obre la porta a anar més enllà dels 40 anys en la vida de les centrals.

Estem lluny, molt lluny del que ha de ser un canvi de patró de creixement. I el problema és que el Govern sembla continuar volent situant-se en terra de ningú, ni cap a una banda ni cap a l’altra, per avançar cap enlloc.

Així que us deixo una imatge de la campanya de Greenpeace que resumeix bastant bé aquest post:

2 responses to “Sobre la llei d’economia sostenible

  1. Veo que ya ha desaparecido su artículo sobre el ISD y los comentarios que nunca puso, probablemente no le eran favorable e hizo Vd. un ejercicio de libertad y trasparencia.
    Vd. es de lo de “lo ancho para mí, lo estrecho para los demás.
    No hay nada como estar instalado en el sistema.

    Si no sube el comentario, le tandré que enviar una carta abierta a la prensa. Espero, de su coherencia, que no sea necesario

  2. Lo que es insostenible es la costosa casta política, improductiva y depredadora que esquilma el país y a sus subditos. Una neoaristocracia de privilegiados.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s