Prou al PP racista i xenòfob d’”Alicia Croft”!

Ahir a la tarda sortia de la SER, on em va entrevistar la Gemma Nierga, i en pujar al cotxe cap a l’acte central d’ICV-EUiA a les Comarques Gironines, a Blanes, em vaig assabentar que les Nuevas Generaciones del PP de Catalunya, del PP d’Alicia Sánchez Camacho, havien penjat a la seva pàgina web un videojoc macabre on la candidata d’un Partit de la Por racista i xenòfob, lamentablement cada dia més en aquesta campanya, dispara contra ‘inmigrantes irregulares’ i adversaris polítics, entre d’altres perles que no són res més que apologia de la violència i frivolitzar amb un drama humà.

I Alicia Sánchez Camacho calla, un altre silenci clamorós d’aquesta campanya electoral. Jo insisteixo a demanar-li que faci fora el responsable de les seves Nuevas Generaciones, que assumeixi responsabilitats en comptes de guardar un silenci d’escàndol. Si no fan res, podríem emprendre accions legals.

Fins on pensen arribar el PP i Camacho? Quan camines a la vora de l’abisme, pots caure. I el PP hi ha caigut, i ens fa mal a tots plegats, a Catalunya com a societat, com un sol poble. Camacho va a poc a poc perquè pensa que ningú no l’aturarà. I és que ICV-EUiA som l’única força política que diem clarament, sempre que es donen episodis lamentables, que tenim un PP que fa de Le Pen a Catalunya, que fa racisme i que fa xenofòbia. Hem de ser molts i moltes, una sola veu unida, per dir que ja n’hi ha prou, que debatem idees però que no s’hi val que eliminem ningú del mapa.

2 responses to “Prou al PP racista i xenòfob d’”Alicia Croft”!

  1. Diuen que el que volien dir era “mafies il·legals”…vol dir que hi han mafies legals i a aquestes no les volen eliminar?

    Pau Navarro. Anem cap a l'esquerra!!

  2. Me gustaría leerte Joan, pero no entiendo nada. 😦

    Un saludo desde Cartagena, necesitamos gente así.

    Suerte y salud.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s