Sense complexos

“Tenim un suport majoritari a la nostra política”. Aquesta frase, repetida el 22 de maig i els dies posterior per diferents dirigents de CiU ha fet que després de les eleccions tinguem un govern de la Generalitat molt desacomplexat. 50.000 vots més que les darreres municipals fan creure a alguns que la democràcia és votar per després actuar com et dona la gana, sense haver de donar explicacions per gairebé res.
Només fruit del desacomplexament es pot explicar que el govern dels millors sigui capaç de fer les coses tan malament, sense demanar disculpes ni obrir una reflexió per res. I el que va passar ahir a plaça Catalunya és un bon exemple. L’acampada havia tingut i continua tenint un comportament cívic, democràtic i participatiu. I el Govern s’havia compromès a no intervenir mentre que aquest fos el comportament de la gent acampada i concentrada.
Però el Govern del “millors” es moria de ganes d’intervenir. Si realment els hagués preocupat els objectes que podien generar situacions de perill a Plaça Catalunya podrien haver mediat per retirar, per exemple, les bombones de butà. Però no, van tirar per la via del dret, optaren per desmuntar l’acampada i retirar objectes de “gran perillositat” (ordinadors, papers amb recollides de signatures, etc…). Per acabar de reblar el clau, davant de gent asseguda i pacífica es va actuar com tots hem vist en centenar d’imatges.
En Puig haurà de venir a comparèixer (ahir ho vam demanar), però després de la roda de premsa d’ahir, on amb tota l’arrogància no ha assumit cap error, ni extralimitació, ni cessat a ningú, l’assumpció de responsabilitats només es concentren en ell.
Per sort, per higiene democràtica, per desautoritzar als arrogants, i per moltes raons més, ahir va sortir més gent a dir que no tenien por, a interpel•lar, a fer-se escoltar, i a dir-li a la política que així no, i a dir que hi ha alternatives a una sortida de la crisi tan injusta. S’està intepel•lant a tothom, a nosaltres inclosos, però el problema és que qui governa continua no entenent res, com demostra la compareixença d’en Puig, que va acabar titllant l’acampada de parc temàtic. que aquests dies algunes coses han canviat, i jo també em sento interpel•lat.

One response to “Sense complexos

  1. avui diu la Rahola als matins que vas amb cotxe oficial.

    Per qué hem d'aguantar aquestes mentides? Que rectifiqui públicament, ja està be de difamar el que es vol. No tots sou iguals

    Ànim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s