A Badalona el canvi és imprescindible

Badalona, la tercera en població del país, ha patit un llarg i fred hivern de quatre anys. Quatre anys grisos en mans d’un govern del PP, en la seva versió més xenòfoba, populista i excloent de la mà d’un alcalde com l’Albiol. Però a Badalona avui es respiren temps de canvi, d’un canvi que ha de ser radical, que vagi a les arrels del que ha de ser un govern al costat de les persones, de tots els veïns i veïnes d’aquesta important ciutat.

I a Badalona el canvi, si volem que sigui netament d’esquerres, només és possible, o només serà complert, si la gent d’ICV-EUiA-ÉS POSSIBLE assoleix uns grans resultats a les properes eleccions del 24 de maig. Estic convençut que s’assoliran aquests resultats perquè tenim l’orgull de presentar un gran equip en la candidatura encapçalada per l’Àlex Mañas.

De l’Àlex vull destacar la profunditat de les seves conviccions d’esquerres, la seva tenacitat en el treball i la seva capacitat d’escoltar a la gent. L’Àlex ha rebut el suport de personatges molt significats de l’esquerra llatinoamericana. Una esquerra que ha sabut alliberar els seus països dels monopolis de grans multinacionals que durant dècades han fet empobrir la població. I l’ha rebut perquè aquesta esquerra es reconeix en allò que està passant al sud d’Europa i que l’Àlex representa tan bé. Una revolució democràtica que vol alliberar municipi a municipi, a la gent treballadora dels interessos privats pels que hem estat segrestats.

Badalona és una ciutat d’oportunitats, amb capacitat de generar un nou marc per a reconduir la situació a la que ens ha portat el govern del PP a l’Estat i també a Badalona. L’equip que acompanya l’Àlex, amb una forta presencia femenina, amb Maria Gallardo, Aïda Llauradó, Alba Molina i Jordi Cobos, és un equip renovat i preparat per fer-ho.

I com que venim de lluny, estic molt content que en Màrius Diaz, primer alcalde democràtic de la ciutat, estigui entre els que tanquen aquesta potent llista. Perquè, certament, venim de lluny i anem més lluny encara!

Les propostes d’ICV-EUiA-ÉS POSSIBLE per al proper mandat representen bé el canvi radical que proposem, però també el rigor en fer propostes possibles, que sabem segur que l’Àlex i tota la gent que l’acompanya seran capaços d’engegar l’endemà de les eleccions. Em refereixo sobretot a la proposta de desenvolupar un Pla de Rescat Social Municipal. L’Àlex m’explica que el pressupost de l’Ajuntament de Badalona pot incrementar-se fins a 2,7 milions més d’acord amb les mesures d’austeritat contemplades pel marc legal nacional actual i que amb aquest augment es podria finançar perfectament aquest pla i altres mesures. Això és prioritzar, això és fer política al costat de la gent i pensant en la gent, això és el que representa ICV-EUiA-ÉS POSSIBLE, i això és el que cal aconseguir el proper 24 de Maig. Que s’acabi l’hivern Albiol i comenci la primavera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s