A Montmeló en Jordi Manils, l’alcalde del canvi

Ahir vaig ser a Montmeló acompanyant en Jordi Manils a l’acte central de campanya. Un acte amb molta gent, molta gent que empeny cap al canvi necessari a aquest municipi del Vallès Oriental. S’hi respirava il·lusió i confiança amb que, aquest com sí, s’assoliria l’alcaldia.

Ens va acompanyar també en José Montero, alcalde de Montornès, qui personifica una idea: allà on tenim l’alcaldia es nota, tenim alcaldes combatius capaços de transformar la realitat. I no és casualitat la presència d’en José, perquè sabem que en Jordi Manils, proper Alcalde de Montmeló, sabrà fer-ho tan bé com ell.

Mireu, conec de fa molts anys en Jordi, el conec molt bé, i sé que és una persona honesta, molt capaç i humil alhora, i sobretot, amb valors profundament d’esquerres. En Jordi serà un magnífic alcalde, i ho serà perquè és sensible al patiment de la gent, perquè és proper, perquè és un lluitador, i perquè l’acompanya un gran equip.

A Montmeló el govern del PSC no ha estat capaç d’impulsar una resposta suficient a la situació de crisi. La gent treballadora de la ciutat ha vist com molts perdien la feina i els que la conserven han vist com se’ls retallava el sou i com es retallaven els serveis públics. I des de l’Ajuntament es pot fer més que gestionar la realitat, cal transformar-la.

No és cert que des de l’Ajuntament no es pot fer res, no és cert que no hi ha alternativa. N’hi ha, i tant si n’hi ha. A Montornès l’alternativa i el canvi es va dir José Montero fa quatre anys, i a Montmeló el 24 de Maig el canvi és Jordi Manils i ICV-EUIA. Perquè a la fi, no es tracta de guanyar l’alcaldia per a un parit o un altre, sinó de guanyar-la per fer-ne un instrument efectiu per millorar la qualitat de vida de la gent.

Montmeló és un municipi de gent treballadora, de gent que amb la seva lluita sindical, veïnal i en diferents àmbits dels moviments socials ha aconseguit assolir les grans conquestes de la construcció dels serveis públics o la consolidació de drets laborals. Durant la crisi hem vist com alguns volen aprofitar la situació per guanyar encara més diners, fent créixer la desigualtat, i retallant els nostres drets. Els municipis són la primera trinxera de defensa dels serveis públics , són l’administració més propera a la gent, però cal que l’autèntica esquerra hi governi perquè facin aquesta funció.

El 24 de maig encoratjo als veïns i veïnes de Montmeló a fer alcalde a en Jordi Manils. Serà un gran alcalde, proper, sensible i amb capacitat i experiència suficient com per donar respostes als reptes que té Montmeló en el futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s